Specialista na grily na dřevěné uhlí, Parrilla grily, Robatayaki a Hibachi
Oheň je fascinující a my Vás zveme, abyste si na vlastní kůži vyzkoušeli vaření na grilu MIBRASA®.
Vařte a tvořte způsobem, který probudí vaše chuťové buňky a připomene krásu jednoduchosti.
Vztah mezi jídlem a ohněm nás přivádí zpět k nejhlubším počátkům gastronomie. Vaření na ohni je praxe, která je upřímná, poctivá a především umožňuje, aby autentické chutě mluvily samy za sebe.
Vaření na ohni je hluboce zakořeněno ve středomořské gastronomii. Palamós, rybářské město v srdci Costa Brava, je domovem společnosti MIBRASA®. Zde se vyrábí ty nejlepší grily pro kuchaře ze všech koutů světa. Jsme hrdí na to, že se nazýváme řemeslníky vaření na dřevěném uhlí.
MIBRASA® je mladá rodinná firma, která klade důraz na kvalitu, funkčnost a robustnost. Pomocí vyspělých řemeslných postupů a technik a použití ocelí nejvyšší kvality je dosaženo maximální přesnosti v každém detailu, jehož výsledkem jsou produkty s vynikajícím výkonem a všestranným použitím.
Syntéza kvality a zkušeností je zapouzdřena v každém produktu MIBRASA®: pec na dřevěné uhlí, Robatayaki, Hibachi a Parrilla. Vše je navrženo a vyvinuto ruku v ruce se šéfkuchaři tak, aby výrobky MIBRASA® splnily každý jejich požadavek.