EXKLUZIVNÍ STOLNÍ GRILY

Mibrasa Hibachi – řada exkluzivních stolních minigrilů, vytvořených pro použití jak v restauracích na profesionální úrovni tak i pro osobní použití pro zážitkové grilování v kruhu svých přátel a rodiny.

Hibachi je japonský styl grilování, při kterém se suroviny připravují na malém, přenosném stolním grilu na dřevěné uhlí. Tato technika grilování promění obyčejné jídlo v interaktivní kulinářský zážitek.

Mibrasa Hibachi stolní grily mají elegantní a funkční design. Z nejkvalitnějšího nerezu je vyrobily je stejné ruce, které vyrábí i naše pece na dřevěné uhlí Mibrasa.

Hibachi styl grilování umožňuje strávníkovi komunikovat a stát se aktivním účastníkem tvůrčího procesu přípravy pokrmu.

Mibrasa Hibachi jsou vhodné pro všechny druhy produktů, které lze grilovat: maso, ryby a zeleninu.

Fantazie a kreativita šéfkuchaře s Mibrasa Hibachi nezná mezí!

K dispozici ve třech velikostech: Model MH150 vhodný pro 1-2 osoby, MH300 pro 3-4 osoby a MH300 Plus pro 4-8 osob

MIBRASA®

HIBACHI STOLNÍ GRILY

modelová řada

HIBACHI MH 150

rozměr roštu 150×150 mm

MH 150 – součásti základní sady

HIBACHI MH 300

rozměr roštu 300×150 mm

MH 300 – součásti základní sady

HIBACHI MH 300 Plus

rozměr roštu 300×300 mm

MH 300Plus – součásti základní sady

HIBACHI STOLNÍ GRILY

extra příslušenství

Grilovací rošt

Náhradní grilovací rošt pro HIBACHI grily

HIBACHI pinzeta

Nerezová pinzeta, ergonomický tvar pro manipulaci s pokrmem

HIBACHI podstavec

Nerezový podstavec pod gril, obzvláště vhodný při umístění grilu na tepelně citlivou plochu.

Poklop pro zauzování

Nerezový poklop s atermických madlem, pro zauzení pokrmů přímo na grilu

Rozpalovací nádoba

Nádoba na jednoduché a rychlé rozpálení dřevěného uhlí (až 2kg)

Žebrovaný nástavec nad grily

Nerezový nástavec nad grilovací rošt, např. pro nepřímý ohřev nádob

Grilovací jehlice

Nerezová grilovací jehlice

NECHTE SE INSPIROVAT

Mibrasa Hibachi at restaurant Umai – Girona (Spain)