EXKLUZIVNÍ STOLNÍ GRILY
Mibrasa Hibachi – řada exkluzivních stolních minigrilů, vytvořených pro použití jak v restauracích na profesionální úrovni tak i pro osobní použití pro zážitkové grilování v kruhu svých přátel a rodiny.
Hibachi je japonský styl grilování, při kterém se suroviny připravují na malém, přenosném stolním grilu na dřevěné uhlí. Tato technika grilování promění obyčejné jídlo v interaktivní kulinářský zážitek.
Mibrasa Hibachi stolní grily mají elegantní a funkční design. Z nejkvalitnějšího nerezu je vyrobily je stejné ruce, které vyrábí i naše pece na dřevěné uhlí Mibrasa.
Hibachi styl grilování umožňuje strávníkovi komunikovat a stát se aktivním účastníkem tvůrčího procesu přípravy pokrmu.
Mibrasa Hibachi jsou vhodné pro všechny druhy produktů, které lze grilovat: maso, ryby a zeleninu.
Fantazie a kreativita šéfkuchaře s Mibrasa Hibachi nezná mezí!
K dispozici ve třech velikostech: Model MH150 vhodný pro 1-2 osoby, MH300 pro 3-4 osoby a MH300 Plus pro 4-8 osob
MIBRASA®
HIBACHI STOLNÍ GRILY
modelová řada
HIBACHI MH 150
rozměr roštu 150×150 mm
MH 150 – součásti základní sady
HIBACHI MH 300
rozměr roštu 300×150 mm
MH 300 – součásti základní sady
HIBACHI MH 300 Plus
rozměr roštu 300×300 mm
MH 300Plus – součásti základní sady
HIBACHI STOLNÍ GRILY
extra příslušenství
Grilovací rošt
Náhradní grilovací rošt pro HIBACHI grily
HIBACHI pinzeta
Nerezová pinzeta, ergonomický tvar pro manipulaci s pokrmem
HIBACHI podstavec
Nerezový podstavec pod gril, obzvláště vhodný při umístění grilu na tepelně citlivou plochu.
Poklop pro zauzování
Nerezový poklop s atermických madlem, pro zauzení pokrmů přímo na grilu
Rozpalovací nádoba
Nádoba na jednoduché a rychlé rozpálení dřevěného uhlí (až 2kg)
Žebrovaný nástavec nad grily
Nerezový nástavec nad grilovací rošt, např. pro nepřímý ohřev nádob
Grilovací jehlice
Nerezová grilovací jehlice