ROBATAYAKI GRILY
Robatayaki gril je vícepatrový otevřený gril na dřevěné uhlí vybavený širokou škálou příslušenství pro „Robata grilování“, včetně Teppanyaki plotýnek nebo špízů. Způsob „Robata“ se hodí k řadě pokrmů z masa, ryb, mořských plodů a zeleniny a dodává lehké kouřové aroma a chutě, které při grilování hledáme.
Co je Robatayaki Mibrasa®?
Inspirováni pradávným japonským stylem vaření Robatayaki, nebo také známým jako „Robata„, jsme vytvořili novou řadu grilů Mibrasa® Robatayaki.
Vícepatrový otevřený gril na dřevěné uhlí vybavený příslušenstvím k provádění řady technik vaření pomocí grilů, plotýnek Teppanyaki nebo špízů. Grilování Robata se hodí k řadě pokrmů z masa, ryb, mořských plodů a zeleniny a dodává lehké kouřové aroma a chutě, které při grilování hledáme.
Pochází z japonského čajového obřadu, který si přesčas našel cestu k severním japonským rybářům využívajícím tuto metodu, aby udrželi jídlo horké, když byli na moři po dlouhou dobu. Evoluce Robatayaki ji přinesla do moderní kuchyně, kde kuchaři připravují jídlo a předvádějí své umění před hosty, což jim umožňuje podílet se na celém zážitku z vaření.
Kvalita a konstrukce
MIBRASA® Robatayaki se vyrábí z nejkvalitnější nerezové oceli s nejpřísnějšími nároky na kvalitu zpracování.
Modely MR – provedení s fixní roštovou policí
Modely RM SE – provedení se zvedacím systémem navrženým a patentovaným společností Mibrasa umožňuje nastavení výšky mezi grilem a žhavým uhlím, aby měl šéfkuchař úplnou kontrolu nad intenzitou žáru.
MIBRASA® ROBATAYAKI
modelová řada
MIBRASA® ROBATAYAKI
video
Mibrasa Robatayaki – jak používat
Mibrasa Robatayaki – základní přehled
Restaurant Bo.Tic* (Corcà, Spain)
Recept – grilovaná kachní prsa s fíkovým přelivem a jemným sýrem
Šefkuchař Albert Sastregener – Bo.Tic* (Corcà, Spain)